Hoppa till innehåll

Välkomna alla medlemmar och icke-medlemmar till en digital föreläsning med rallyföraren Ramona Karlsson, och coachen Therese Lögdahl, den 23 april kl. 18.00-19.30!
Du kan delta hemifrån via länk, eller i samlingen i vår klubblokal. Ramona Karlsson var första kvinna att vinna ett SM-rally totalt, och drivit team på VM-nivå. Therese Lögdahl är mental coach och expert på hur man bygger inre styrka. Tillsammans vill de ge tips på hur du blir ditt bästa, starkaste och gladaste jag – både i ett sportsligt och personligt perspektiv. Hur hittar man inre kraft när självförtroendet svajar? Hur behåller man drivkraft och glädje? Hur presterar man på topp under press? Vill du delta i samlingen i vår klubblokal, har vi öppet mellan 18-21. Efter föreläsningen, som pågår i ca 1,5 timme, erbjuder vi bilsportaktiviteter i form av slotracing och virtuell bilsport, så ta gärna med en motorintresserad kompis.

OBS! Klicka på länken för anmälan till föreläsningen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_-bXUeSupXsjzY3051Gtb_tms2bI-wMjrwgllXTQc93_h7w/viewform