Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Arbetsdag lördagen den 7/6

Arbetsdag lördagen den 7/6

Nu var det så äntligen klart!

Länstyrelsen har givit sitt tillstånd för det nya området öster om flygplatsen. Det har tagit mer tid än vad vi räknat med, men har i gengäld utretts ordentligt. Detta medför dock en del arbete med att få spåret färdigt. Banan ligger pilad och klar så när som på att det ska röjas ris och byggas tre broar.

Tar vi ett gemensamt ansvar nu till helgen (7/6) och hugger i alla så tror jag att vi både kan fixa taket på stugan samt komma en bra bit med den nya banan. Detta ligger i allas intresse så visa nu på allvar att vi är en klubb som verkligen håller ihop och kan ställa upp med mer än 9 man. Det som skulle slå lika bra, som länstyrelsens tillstånd, är om vi kunde bli fler än 25 frivilliga, män som kvinnor.

Vi skulle då fixa detta på 2-3 timmar. Så ställ undan hojen på lördag, greppa en motorsåg, hammare, yxa eller bara ett par arbetshandskar och kom och anslut så kan vi nog öppna det nya området före semestern!

Radarparet Folkesson/Liljedahl hoppas på stor uppslutning och bjuder på grillkorv till alla som kan komma och bidra med ett handtag.

Samling vid stugan klockan 10:00!

Med vänliga hälsningar
Lars A Ordförande