Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg

Inlägg

Funktionärer Smålandscupen 4 maj

Nu är det snart dags för den stora kraftsamlingen för oss medlemmar. Vår deltävling i Smålandscupen, lördag 4/5. Dena finansierar stor del av vår verksamhet. Förra året var vi ca 30 st. funktionärer. Det stora antalet, beroende på att många vill köra något heat samtidigt… Läs mer »Funktionärer Smålandscupen 4 maj

Träningsvärd April – Juni 2024 samt bekräftelse datum

För de träningar som är Gästförare, dvs Lördagar, har vi en Träningsvärdslista för merparten av årets veckor. För att säkerställa att samtliga som är uppsatta på denna Träningsvärdlista har uppmärksammat detta, så behövs en enkel bekräftelse via nedan formulär.

Träningsvärdslistan för April– Juni 2024:
06 Apr  Wiktor Widarsson & Robin Johansson
13 Apr  Fredrick Carlsson & Martin Wickström
11 Maj Henrik Karlsson & Annelene Ernestam
18 Maj  Johan Blom & William Cramerus
25 Maj Per Sjödin & Erik Engdahl
01 Jun  Ted Svensson & Tommy Svensson
08 Jun Magnus Robertsson & Torleif Blom
15 Juni  Joel Karlsson & Stefan Ljungberg

Då körning utan träningsvärd ej är tillåten, måste vi vara säkra på att Träningsvärd finns på plats, så att t ex gäståkare inte rest i onödan till Tunatorp,

  • Du som är uppsatt som träningsvärd för ett visst datum gör följande:
    1. Markerar/bekräftar i nedan formulär snarast när du sett Träningsvärdslistan
    2. Fyller i det veckovisa formuläret för tränings-/träningsvärdsanmälan som är infört sedan en tid tillbaks. Tacksamt om du som är träningsvärd fyller i veckolistan tidigt. Veckolistan publiceras normalt sett senast Mån aktuell vecka.
  • Har du absolut förhinder ett visst datum, så ansvar Du för att ordna ersättare.
  • De två som är uppsatta som träningsvärdar för en viss vecka, håller kontakten med varandra för att säkerställa att ni båda är medvetna om att det är er vecka!
  • Blir det ändringar, t ex att det blir arbetsdag vid ert träningsvärdstillfälle alt att banan måste hållas stängd, så kommer ni tilldelas nytt datum som träningsvärd.

Då vi tillsammans ser till att detta fungerar, så kommer kalendern vara ”grönmarkerad”, dvs öppen bana även för ”gäståkare”, för de träningstillfälle som omfattas av senaste Träningsvärdslistan, detta förutsatt att det t ex ej blir behov av att stänga bana pga väderleksförhållande.

Vid frågor/synpunkter/problem med bekräftelse etc kontaktas Roger Sandberg 070-0897512.

Läs mer »Träningsvärd April – Juni 2024 samt bekräftelse datum

Årsmöte Endurosektionen

Välkomna till Endurosektionens årsmöte! Passa på att komma med förslag till förbättringar och synpunkter för att utveckla vår verksamhet (banor, anläggningen, träningar, tävlingar,…) på mötet eller innan mötet genom kontakt med någon i styrelsen. I vanlig ordning kommer fika serveras! Välkomna!Vi hoppas på bra uppslutning!

Crossbanan stängd

Vår licens av banan gick ut nu i årskiftet och vi behöver göra en ny besiktning innan vi kan förnya den. Fram till godkänd besiktning är utförd så får vi inte använda banan.

Arbetsdagar inför vårt KM

Vi kommer ha två arbetsdagar nästa vecka på tisdag samt torsdag för att fixa till banan inför vårt KM. Banan har blivit väldigt smal på sina ställen samt att det kommit fram en del sten. Mao kommer arbetsdagarnas inriktning att vara stenplockning samt gräsröjning. Har… Läs mer »Arbetsdagar inför vårt KM