Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Crosskola i höst

Crosskola i höst

Hej alla crossknattar!

Hoppas ni haft en skön sommar med både bad, bus och hojåka!!

Vi är nu i färd med att planera höstens crossträningar för våra duktiga knattar, men för att detta skall kunna ske med den kvalitet och säkerhet som ni förtjänar måste vi få in en ersättare för Jerry, som ju flyttat till Göteborg under sommaren. Att vara fyra stycken ledare/tränare är ett måste vid träningspassen för att ni skall få nödvändig uppmärksamhet och tips&råd.

Därför vädjar vi nu till alla föräldrar eller annars bara intresserade, kan ni tänka er att lägga några lördagar på våra killar och tjejer och ingå i vårt ledargäng. Det är inget krav alls på att man skall vara duktig åkare eller storfräsare – intresset och engagemanget räcker hur långt som helst.

Vi vill också passa på att påminna om behovet av hjälp av alla föräldrar och anhöriga vid alla träningar, flaggvakt, starthjälp och vattenlangning är bara några av de saker som vi inte kan bistå med utan måste skötas av nära och kära…

Alla intresserade ombedes kontakta någon av nedanstående för mer information och vi hoppas vi blir några stycken till för att vi inte skall behöva ändra i planer och utförande av cross/enduroträningen.

Knattetränarna
Måns-Ulric 070-632 00 98
Magnus 070-378 29 11
Roger 070-557 03 17