Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 13/11 2008

Protokoll från styrelsemötet 13/11 2008

Styrelseprotokoll 20081113

  • Lasse går igenom föregående protokoll. Pratar lite allmänt om hur läget ser ut inför vintern. Lasse har sökt bidragsfarbror på kommunen och kommit fram till att det är en svår man att få tag på. Sökning pågår. Bullermätare finns att köpa in men varvtalsmätare svårare. Fortsättning följer.
  • Peter går igenom kassan. Vi har betalat ut ca 29 000 på stugan under året. 36 000 har plöjts ner i crossbanan, anledningen är omgrävningen i början på året då vi fick ta in Emanuels gräv för att återställa den.
  • Stefan gick igenom tidtagaresystemet med tillhörande taggar. Beslut togs på en tagg liknade en droppe som verkade lämpa sig bäst. Beslut togs på att vi köper in det komplett från leverantören som Stefan pratat med. Jonas F kollar om han i framtiden kan skaffa fler taggar. Jonas F kollar om han har några beg. datorer som vi kan viga åt detta system.
  • Nästa år kommer poängsystemet att följa WEC regler där man börjar på 25p och sen i nedstigande ordning. Fiskesjös natttävling 3/1 09 kommer att ingå i årets KM serie. Stefan ringer och pratar med Jocke i Fiskesjö om vi får träna mörker där. Det blir då fem tävlingar var av fyra räknas. Nästa års KM serie börjar med en natttävling på Tunatorp månadsskiftet januari/februari.
  • Övriga frågor.
    Mats C kollar närvarokorten med ungdomssektionen
    Banan stängd 23/11 för jakt
    Nästa möte 10/12 kl 16:50 hos Jonas på Elajo
    Detta gör kallelse.

Vid protokollet
Lars A