Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från årsmötet 8/2 2009

Protokoll från årsmötet 8/2 2009

Mötesprotokoll från endurosektionens årsmöte 2009-02-08

  1. Mötets öppnande av Lars A
  2. Val av ordförande att leda mötet – sittande Lars A
  3. Val av sekreterare att föra protokoll – sittande Lars A
  4. Fastställande av dagordning godkändes
  5. Lars A går igenom verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen. Där redovisades vad som gjorts på klubbhuset i form av ny el och nytt tak. Banan har fått ett rejält lyft då vi fick till spåret bort mot flygledartornet. Freddie O har hittat ytterligare mark som ska läggas till under året. Knatteverksamheten har även i år varit välbesökt och kommer att fortsätta under nästa år. Ny hjälptränare kommer Lars A att vara. Det beslutades att marken bakom ladan ska tillfalla ungdomarna så att det även finns möjlighet för knattarna att prova enduro.
  6. Peter A går igenom kassarapporten (se sep bilaga*) Vi har ett rätt stort kassa flöde in och ut, då vi har haft stora inköp till renoveringen av stugan. Det har även visat sig att vi drar in mycket pengar på träningsavgifter. Vi kommer även i år att köra minst två tävlingar, då vi tar in bra på startavgifterna. Vi har fått ett anslag av kommunen på 120 000:- i form av anläggningsbidrag. Större delen i form av 100 000:- ska läggas på stugan (se bif. kalkyl) 20 000:- ska läggas på crossbanan. Det togs beslut på att man bara ska behöva betala för de två första i familjen. Detta för att hålla ner kostnaderna i familjer med fler än två utövare.
  7. Styrelsens ansvarsfrihet -beslut ja
  8. Val av styrelse.
    Lars A Ordf.
    Peter A Kassör
    Stefan W Ledamot/IT
    Rodde B Ledamot/Miljö
    Jan-Olof L Ledamot
    Mats K Ledamot
    Jonas F Ledamot/Stugansvarig
    Freddie O Sekreterare Ny
    Oskar W Avgående
  9. Utdelande av priser KM 2008
    Senior
    1: a Eric Starck
    2: a Patrik Söderberg
    3: a Lars Andersson

    Junior
    1:a Fredrik Starck

  10. Ungdomstränarna Måns-Ulric och Magnus gick igenom hur året gått. Till i år så kommer träningstiderna att spikas innan säsongen. Det kommer även i år bli utflykter till andra banor.
  11. Under övriga frågor berättades det att även i år kommer vi att ha träningsvärdar. Dels för säkerheten men även för att det ska finnas ett ansikte mot förare som kommer utifrån.
    Vi kommer att ljudmäta efter SVEMO:s 2m regel. Det kommer att finnas markeringar på asfalten där det kommer att genomföras ljudprover. Det beslutades även att det är 94 decibel som gäller över hela anläggningen. Oavsett vad som står att läsa i olika forum. Det är upp till var klubb att sätta sina ljudkrav.
  12. Mötets avslutande.

Vid protokollet
Lars Andersson

*Bilaga kalkyl över åtgärde i Tunatorp 2009 => Klicka här