Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Knatteskolan drar igång igen!

Knatteskolan drar igång igen!

Hej alla motorcykelsugna barn och föräldrar!

Nu när våren ställer sig i startblocken är det dags att börja förbereda kommande övningar på och med motorcykeln igen. Vi håller som bäst på att planera den kommande säsongen, och vill därför ha in anmälningar från alla som vill vara med i knatteskolan.

Vi kommer köra en Guldhjälmsutbildning för nya barn/ungdomar, samt ytterligare två grupper beroende på intresse och storlek på motorcykel. Därför behöver vi ha in anmälningar snarast. Fyll i formuläret längst ned på denna sida och klicka på skicka anmälan. Anmälan stängd!

Vi kommer i år att fokusera på barn och ungdom och hoppas att vi senare, och i någon annan form, kan erbjuda träning för övriga som vill få tips och träningshjälp.

Uppstartsmöte kommer att hållas den 21 mars i Tunatorp – utan hoj och utrustning, men med oömma kläder. Vi samlas kl 10.00 och håller på ett par timmar. Där går vi igenom upplägget för vår och höst, samt övrig information och givetvis svarar vi på frågor om det är något man undrar om. Kan man inte komma, men ändå vill vara med i crosskolan, är det mycket viktigt att höra av sig i tid, så vi kan göra en så bra planering som möjligt.

Den reguljära träningen kommer att börja lördagen den 4 april och sedan kör vi var annan lördag fram till Midsommar, mer om detta kommer på mötet.

Vi ser fram emot en fartfylld vår med många glada barn och ungdomar och föräldrar!

Magnus och Måns-Ulric