Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 5/5 2009

Protokoll från styrelsemötet 5/5 2009

Styrelseprotokoll 20090505

  • Lasse informerar:
    Det är körförbud på ängen borta vid tele stationen till dess att vi har hägnat in så vi inte åker för långt ut i åkern.
    Vidare hade Lasse träffat flygets personal på middagen den 5/5 och gått igenom vad det omfattar med staketet runt flygets anläggning. Det kommer att röra sig om en meter ut från staketet som vi inte får åka på. Vissa delar får vi se över så vi inte ligger för nära.
    Förslag på att kunna nyttja Lennarts kulle med en tillfart samt retur mot staketet.
    Jan-Olof L sammanställer träningsvärds lista med Jonas F. Börjar med styrelsen och sen rullar på med medlemmar.
    Vidare är det förbjudet för fyrhjulingar på anläggningen pga säkerheten.
    Lasse fixar tydlig skyltning på omklädningsrum, samt att virket i hallen ska läggas ut i ladan.
    Jonas F ombesörjer. Freddie ordnar fram en dörrmatta så vi slipper få in den grövsta smutsen.
    Ska det göras någonting i anslutning till stuga/parkering ska Jonas F informeras. Kan finnas tänkbara planer som Han har innan någon går igång med något projekt.
  • Tävling:
    Den 30/5 kör vi KM. Tävlings info kommer inom kort. Jan-Olof kollar om det behövs någon arbetsdag innan. Som vanligt är Vissefjärda och de närmsta välkomna.
    Duger det inte att vi anordnar en sydenduro som vintertävling så är det bara de andra klubbarna som förlorar på det. I mån av tid anordnar vi en senare i år.
  • Dackefejden:
    Anmälan till Dackefejden görs till Lasse senast den 20/5. I övrigt tar vi var sitt blad på den lista som Peter A har och ringer och bokar folk. Vi behöver ett 30 tal, eller så många vi får ihop. Vi ska ta hand om ss1 vilket gör att vi blir klara först.
  • Miljö:
    I övrigt ska container flyttas och det gamla taket till uteplatsen ska läggas upp över sopkärlen. Rodde och Jan-Olof samordnar detta. Spillmaterialet ska vi ta hand om. Det ska inte belastas på Rodde då han bara har hand om sopor som blir i miljöcontainer. Rodde samordnar med övriga om hur vi får bort restmaterialet.
    De överblivna slipers som ligger på parkeringen ska läggas ut efter ängen borta vid tele stationen, så vi inte åker ut för långt i ängen. Johan Karlsson kunde eventuellt fixa detta. Jonas F kollar detta.
  • Endurospåret:
    I övrig kom det förslag på att vi ska zonindela spåret och på så sätt kunna hindra att vissa delar ”glöms” bort. Jan-Olof och Jonas F kollar om det är möjligt att sätta ihop en lista över detta.

Nästa möte den 9/6 på Tunatorp kl 17:15 OBS bättre ordning med tiderna.

Detta gör kallelse.