Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 4/8 2009

Protokoll från styrelsemötet 4/8 2009

Styrelseprotokoll 20090804

  • Tävlingen den 15/8
    Tillståndet från SVEMO klart, samt ansökningen till polisen klart. Pia Ringius på polisen återkommer den 10/8. Funktionärer som är klara, Magnus A, Peter A, (Tommie Svensson) Peter Roth, (Oskar Petersson) Måns-Ulrik, Stefan W. Lasse kollar om det går att få tag på lite fler funktionärer.
  • Banans skick
    Vid denna tävling så byter vi håll på varvet. Freddie O ser till att pilning med varningar görs. Janne L håller i de tre arbetsdagar som kommer i nästa vecka. Ett sidospår över åsen måste till. En bro ska ändras/ flyttas nere mot mossen. Gräset runt huset ska klippas så vi kan göra den södra infarten till depå. Stefan W har koll på var vi ska sätta boxen till tidtagningen. Starten förläggs till crossbanan, med ett varv på fel håll innan vi leder ner dem i ”tuben” efter det bandar vi av och använder den naturliga vägen. Någon borde köra varvet innan tävlingen, lämpligast på torsdag kväll och kolla så allt fungerar att köra på andra hållet.
  • KM Björkeby
    Det fungerar med den 19/9 för Stefan W att hålla i tidtagningen, skulle vara bra om någon kunde hjälpa honom. Vi måste få till några fler som kan använda systemet. Freddie O kollar om det är ok för Björkeby om vi kommer den 19/9 Och lämnar besked så fort det går så vi kan lägga ut det på hemsidan.
  • Övriga frågor
    Peter A har fått tag på de flesta kontaktpersoner ang. spons skyltar. Peter kollar av lite med en del av personerna som är kvar om det går att få ut några nya avtal. Till hemmatävlingen ska vi bjuda in handlarna lokalt om de vill komma ut och visa upp sig. Jonas F kollar med sin sambo om hon vill kränga lite korv och läsk, inget avancerat. Freddie kollar av med KK Gräv om han kan släta av crossbanan efter tävlingen. Lämpligt på söndagen, då cross skolan går igång de närmsta helgerna.

Nästa möte 8/9 kl 17:15 på Tunatorp

Vid knapparna Lasse