Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 7/10 2009

Protokoll från styrelsemötet 7/10 2009

Sektionsmöte Tunatorp 20090710

  • Lasse informerar:
    Lördagen den 17/10 är banan stängd för jakt.
    Deltagare från jaktlaget var med och informerade om hur, och när laget jagar (trevliga människor). De hade även en önskan att vi skjuter på träningstiderna på söndagarna under vinterhalvåret. Beslut togs att vi öppnar banan kl 12:00 istället för kl 10.00. Stefan lägger ut detta på hemsidan.
    Lasse har kollat med markägaren utanför parkeringen. Han var villig att ”hyra” ut marken för en symbolisk summa till knatteverksamhet. Lasse utformar kontrakt, summa som förslag 1500:-.
    Teknikbanan är numera stängd för större cyklar dvs inte större än 250 4T och förare max 18 år.
  • Aktiviteter:
    24/10, beslut om Sydenduro. Freddie kollar av spåret och ser om det är något som behöver fixas, och meddelar Stefan om att lägga ut en arbetsdag på hemsidan.
    Banan körs på ”fel” håll.
    Funktionärer anmäls till Lasse.
    31/10 körs 4:e deltävlingen i Elmedal. Detta kan komma att få lite oljud från medlemmar som ska köra GGN. Stefan lägger en liten förklaring till datumet. Det är fullt i tävlingskalendern fram till 3:e helgen i november.
  • Ekonomi:
    Peter gick igenom ekonomin, vi har ca 35 000:- efter vi har betalt avgiften till Miljö&Hälsa. Peter kollar med stora WMS om de tar den kostnaden.
    Masse informerar om att stora WMS ska tömmas innan årsskiftet. Nya lokaler blir Filtrenas gamla.
    Förslag kom på att prisutdelning av KM ska göras på stora WMS årsmöte. Masse kollar av hur det ska gå tillväga. Beslut togs att Stefan ska kompenseras med en symbolisk summa av 500:- per gång, för den tid han lägger på tidtagningen tills det finns någon som kan sköta tidtagningen.
  • Huset:
    Folkesson tar tag i garderob som ska ställas i hallen till flaggor mm. Pumpen och större prylar ska inte stå inne i stugan.
    Lasse ser till att vattenslangen isoleras under huset.
    Vidare är bänkarna till omklädningsrummet klara. Lasse hämtar på Hyllteknik.
    Folkesson tar fram en kostnad och underlag till Masse så vi kan söka nya pengar från kommunen till fortsatt upprustning av huset. Grunden bör kollas, fyllas med grus och sen en mark folie så vi inte får upp fukten i bjälklagret.
    Vidare ska det dit Lexanskivor för fönstren så vi slipper byta fler rutor. Folkesson kollar detta och ser till att han får den hjälp han behöver med arbetet.
    Det måste även dit en timer till kaffebryggaren.

Nästa möte 4/11 på Tunatorp kl 17:15

Detta gör kallelse

Vid tangenterna

Lasse