Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 9/12 2009

Protokoll från styrelsemötet 9/12 2009

Sektionsmöte Tunatorp 2009-12-03

  • Lasse informerar
    Lennart ska träffa läraren på grävskolan. Eventuellt kan de tänka sig att fixa till spåret upp till ”Lennarts kulle”. Om det blir aktuellt så måste det stakas upp en slinga som eleverna kan gå efter. Det bör även kollas upp om vi måste ha något marklov för att lägga ut fiberduk och grus. Lennart/Lasse kollar detta.
    Rodde ser till att priserna skickas till respektive förare.
    I februari kommer det att anordnas kurs för tävlingsledare, Niklas Stark, Lasse A och Lennart K kommer att gå. Om det finns någon som känner sig manad att gå några kurser så säg till. Rodde bör gå kurs i miljöhantering.
  • Peter och kassan
    Peter har kollat upp skyltarna med respektive företag. Ett tiotal kommer at fortsätta ha sponsorskyltar.
    Vi har fått 15 000:- av SVEMO. Ytterligare 15 000:- kommer i vår när vi har gjort en uppföljnings analys och skickat in till SVEMO.
  • Natt tävling
    Folkessons förslag på en milliliterkåsa har accepterats. Om det går blir det två sträckor på tre dagsvarv. Avslutas med ett specialprov på crossbanan. Natten körs sen med fem varv. Namnet togs dock till Smalands Airport Challenge. Lasse ombesörjer tillstånd och inbjudning I tidning 20/2 alternativ 13/2 beroende på hur Stefan är hemma eller ej. Ett planeringsmöte i samband med styrelsemöte i början på januari.
    Det kommer även att arangeras ett natt KM som startar nästa års KM datum inte satt ännu, men planeras slutet januari början februari.
  • Övriga frågor
    J-O eftersöker någon special grunka på spåret neråt Alwex typ köra över en bil. Beslut togs att vi ska försöka använda stockarna och sen lägga en omväg om man inte vill köra över dessa.
    Lasse kollar vad som gäller för bygglov med kommunen för att sätta upp sponsor skyltarna.
    Mats har eventuellt belysning, behövs ej då Folkesson har i mängder.
    Lasse kommer att sätta ihop en Tävlingslista på datum som ska ut på hemsidan. Dock ska det köras något KM på en tisdag för att inte boka upp för många helger.
    Folkesson installerar larm i huset.
    J-O fixar ett plåtskåp till flaggorna som ska tå uppe vid crossbanan.
    Mats kollar om vi kan få loss läktare som han fått nys om.
    Belysningen till stolpen sitter nu på utsidan på huset med en timer. Belysning på altanen går på rörelse vakt och är med timer.

Nästa möte 13/1 kl 17:15 Detta gör kallelse
FO tar med fika