Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 9/2 2010

Protokoll från styrelsemötet 9/2 2010

Sektionsmöte Tunatorp 2010-02-09

  • Lasse informerar
    Lasse, Niclas Starck och Lennart Karlsson åker på lördag på vidareutbildning till tävlingsledare. Vi kommer nu att ha tre stycken tävlingsledare vilket kommer att underlätta i framtiden.
    Om det skulle vara någon som vill åka på Södras årsmöte så är anmälan den 9/2, går säkert att efteranmäla sig om det skulle vara någon som känner sig kallad. Årsmötet för södra 20/2 kommittémöte 21/2.
  • Helgens tävling
    Helgens tävling inställd pga. snö och för dåligt med anmälda.
    Alla var överens om att vi ska ta fram ett datum till Augustistafetten och i år köra den som nationell tävling under 6 timmar. Detta för att få in lite fler startande. Lasse kollar datum.
  • SEC 20111
    Lasse informerar om de planer som finns på att anordna ett SM 2011. Det som behövs redas ut är markfrågan på Bergunda, Lasse kollar med Leif på kommunen. Tidtagningen som sköts av SVEMO, kostnad? Lasse kollar. Lennarts kulle, går det att få den i ordning? Lasse kollar. Depå på Holmgrens bil, Lasse kollar. I övrigt ska Lasse presentera ett utkast på organisation, tävling och utförande på dragningen i Asa. Då får styrelsen ta beslut på att gå ut i klubben och kolla intresset.
  • Masses lappar
    Masse informerar om att det i dag bara finns underlag från Magnus och Måns-Ulriks närvaro lappar. Dessa får räcka för i år.
    Lasse kollar om det går att dra fram en stor närvaro lista på klubbmedlemmar under 20 år och sätta upp i klubbstugan. På detta sätt kan man sätta ett kryss i avsett datum och på så sätt får medlemmarna själva markera de gånger de är och tränar.
  • Övriga frågor
    Lasse kollar med Emanuelssons Gräv vad det skulle kosta att anlägga ett ”spår” upp till Lennart kulle. Begära in offert och samtidigt fråga kommunen om de vill ha dikena urgrävda när vi ändå är där.

Nästa möte 9/3 kl 17:15 Detta gör kallelse