Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 20/3 2010

Protokoll från styrelsemötet 20/3 2010

Sprätt off  2010-03-20

  • Vad vill vi 2010
    Lasse tog upp vilka målsättningar vi i styrelsen har under 2010.Man kom fram till att vi till i år ska satsa på att få i ordning på spåret upp till Lennarts Kulle.
    Det kom även upp förslag på någon som kunde agera som ”pressansvarig”, för att kunna få mer publicitet i media så vore det bra om vi hade en person som löpande kunde ha kontakt med media.
    Det finns önskemål om en officiell invigning på Tunatorp där vi både bjuder in allmänheten men framförallt för våra egna medlemmar.
    Mer organiserade träningar under året för att aktivera våra medlemmar, träningsläger med Anders Eriksson.
  • Tävlingar i år
    Augustistaffeten ska köras som enklare tävling i år, men efter SVEMOs direktiv så vi kan träna på att agera efter de krav som ställs för nationell tävling. 2011 körs August staffeten som nationell tävling. Målet att kunna köra SM 2012 ligger med i planerna.
    Freddie hade förslag på en Cannonball 150 med mixade åldrar, upplägget för denna tävling har Freddie.
  • Vad ska göras 2010
    Vi ska byta den norra gaveln, detta tas det in offert på, Freddie kollar med Grimslövs snickarna.
    Alla var eniga om att vi ska lägga fokus på banan i år så vi får till Lennart kulle.
    Lasse ska gå en runda med kommunen och visa var vi ska grusa upp.
    Ett riktigt staket mellan starten och parkeringen. De stolpar som står i dag är inte hälsosamma om man får ett kast och trillar över dem.
    Folkesson hade lite saker som ska göras löpande under året med bl.a. en garderob i hallen, skyltställning på parkeringen, larm mm.
  • Ungdomarna
    Magnus och Måns-Ulrik drog en genomgång vad som kommer att hända under året med träningar mm. Man hade förra året 33 barn med ett snitt på 23 per träning vilket är mycket bra. Det kommer inte till i år att bli någon guldhjälmskurs utan man kommer att fokusera på de barn som finns och få dessa att komma ut och prova lite tävlingar. Man kommer även att styra dessa mot lite mer enduro körning.
    Man kommer även i år att försöka få till en längre endurobana för ungdomarna.

Det var en bra dialog men många bra och goda idéer. Det vi ska tänka på är att vi inte har för bråttom utan tar var sak med ro. Det kommer även i år att bli en del arbete men om många hjälper till så kan vi få till en riktigt bra bana som även i fortsättningen får bra kritik när vi har tävlingar.

Vid knapparna

Lasse