Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Protokoll från styrelsemötet 23/9 2010

Protokoll från styrelsemötet 23/9 2010

  • Lasse informerar:
    Lasse informerade om att möte med Leif och Ingmar kommer att ske under månadsskiftet angående ängen utanför ladan. Kommunen är på gång att säga upp avtalet med Ingmar så vi kan ta över ängen.Lasse ska höra med Leif om det går att få kommunen att stå för en del av kostnaden på den väg som ska göras upp mot Lennarts kulle. Emanuelsson ska komma med nya offerter och tid när den kan byggas. Allt stäms av vid nästa sektionsmöte.
    Janne tar ut det material som han har liggande på jobbet, med balkar till broar och fundament till reklamtavlor. Förslagsvis så grävs fundamentet ner vid infarten, om vi nu får tillträde till ängen, då parkeringen ska bräddas.
    Lasse kollar med Löfqvist om det bidrag som vi sökt.
  • Kommande KM:
    Lasse kollar upp plats för KM och efter det kommer en inbjudan. Datum är fastslaget till den 30/10
  • Teknikbanan:
    Ny utvärdering hur det ska bli med öppettider för teknikbanan. Förslag på olika alternativ ska vara klart till nästa möte.
  • Övriga frågor:
    Lasse meddelar att han kommer att kliva av vid nästa årsmöte. Det ligger nu på styrelsen att ta fram en ny kandidat. Lasse kommer dock vara kvar som ungdomstränare och finnas med i bakgrunden men inte sitta med i styrelsen.
     Jonas F meddelar att det finns ett PA system och att det bara ska sättas upp. Förslagsvis under vinter så vi kan börja använda det till våren.
  • Ekonomi:
    Peter gick igenom ekonomin som ser stabil ut.
    Peter kollar var pengarna från SVEMO tagit vägen.

Nästa möte 12/10 Detta gör kallelse. Janne ordnar fika.

Vid skärm och tangent Lasse