Hoppa till innehåll
Hem » Inlägg » Kalender 2022

Kalender 2022

Då tidigare tidigare kalender ej längre är tillgänglig, så har den ersatts med en Google kalender, vilket åtminstone i dagsläget påverkar hur vissa saker behöver hanteras.

I dagsläget kan den inte administreras av samtliga medlemmar, vilket leder till vissa nödvändiga ändringar för att kunna ha en fungerande kalender:

  • Träningar för fullbetalande medlemmar
    • Dessa träningar kommer ej hanteras i kalendern.
    • Anmälan som träningsvärd för dessa träningar hanteras via samma webformulär som veckovisa träningsanmälan (webformulär anpassat V1 2022).  
  • Träningar som är öppna för alla och som omfattas av Träningsvärdslista, hanteras via Kalender.
    • Förbättrad framförhållning behövs, då uppdatering av Kalender hanteras av en alt ett fåtal personer.
    • Vid publicering av Träningsvärdslista, så måste de som är uppsatta bekräfta att de sett listan och bekräfta att datum är ok för dem. Bekräftelse sker via Träningsvärdsformulär som kommer skapas och vara gällande med start Lör 5 Feb 2022.
    • Vid behov av datumsbyte, så är den som är uppsatt som träningsvärd ansvarig för att hitta ersättare. Ändring meddelas till ansvarig för Träningsvärdslistan och uppdatering av Träningsvärdslistan kan då göras, kontaktuppgifter kommer finnas i samband med publicering av Träningsvärdsformulär, minst 1 vecka före starten Lör 5 Feb 2022. (Not. Träningsvärdslista för Feb – Mars finns redan publicerad på hemsidan)
    • Träningsvärd sätter upp sig i ordinarie webformulärsanmälan för aktuell vecka

Orsaken till den lite striktare hantering av träningsvärd, är för att säkerställa att vi framförallt inte lockar till oss gäståkare och att det sedan inte finns någon träningsvärd på plats, vilket i sin tur skulle innbära att de inte kan köra. En annan anledning är att säkerställa att det alltid finns två träningsvärdar på plats, så att det finns möjlighet att även som träningsvärd få möjlighet att köra, då det kommer att finnas minst en tillgänglig träningsvärd i depån. 

Vid frågor kan ni kontakta Roger Sandberg, 070-0897512.